Moderne brakkeløsninger

Skreddersydde brakker og vogner for ethvert prosjekt.

Be om pristilbud

Allsidige og komfortable løsninger

Når du trenger en pålitelig, robust, og komfortabel plass for teamet ditt, leverer BrakkeSpesialisten brakker som oppfyller alle dine behov. Vi tilbyr en rekke forskjellige typer brakker, tilpasset forskjellige bruksområder som byggeplasser, anleggsområder, og events.

Hvorfor velge brakker fra BrakkeSpesialisten?

Enten du trenger en midlertidig eller mer permanent løsning, kan du stole på at BrakkeSpesialisten har den perfekte brakken for deg.

Ikon - Vogn med dør og vindu

Fleksibilitet

Fra mindre enkeltpersonbrakker til store flerromsbrakker, har vi løsninger som kan skreddersys for å møte dine spesifikke behov.

Ikon - kvalitet

Høy kvalitet

Våre brakker er produsert med materialer av høy kvalitet, og er designet for å være holdbare, trygge og komfortable.

Ikon - brakke på lasteplan

Mobil løsning

Lett å transportere og rask å montere, våre brakker gir deg fleksibiliteten til å tilpasse deg forskjellige arbeidsforhold.

Ikon - eketrisitet

Fullt utrustet

Alle våre brakker kommer med grunnleggende fasiliteter som strøm, ventilasjon og isolering, og kan oppgraderes med ekstra funksjoner som klimaanlegg, toaletter og kjøkkenfasiliteter.

Ikon - sparegris

Kostnadseffektivt

Med konkurransedyktige priser og flere finansieringsalternativer, sørger vi for at du får mest mulig ut av budsjettet ditt.

Ikon - skjold

Sikkerhet

Med muligheter for å inkludere kameraovervåkning og andre sikkerhetssystemer, gjør vi det enkelt for deg å beskytte dine verdifulle ressurser.

Alle våre brakker har følgende fordeler

 • AL-KO Chassis Vi bruker tyske AL-KO deler på alle standardiserte chassis for å sikre deg markedets beste kvalitet.

 • Beste beskyttelse Galvanisering utføres etter at chassiset har blitt mekanisk bearbeidet slik at alle kanter og bolthull også er beskyttet.

 • Helstøpt buet tak Taket er støpt med en jevn krumming for å optimalisere styrken og føre vann / snø og smuss vekk fra senter av taket. hel støpt takk.

 • Takrennesystem Takene våre har takrenner langs sidene og en takrenne i hver gavl for å lede vann og smuss bort fra dører og vinduer.

 • Slitesterke paneler Vi bruker UV-stabilisert glassfiber som inneholder et høyt antall fibre for best styrke og holdbarhet.

 • EU- Sertifisert Alle våre standardvinduer, skjermbokser og lys er EC -sertifisert. Våre vogner kan derfor kjøres lovlig i hele EU.

 • Sterke vegger Alle yttervegger er kuttet med sømmer og plassert slik at vinklene lukkes tett rundt gulvet for maksimal styrke og tetthet.

 • Energivennlig lys Vi bruker LED-lysstrimler i alle vogner, noe som gir deg et komfortabelt hvitt og energivennlig lys med et moderne utseende. Vi bruker utelukkende slitesterke materialer, så du kan bruke så lite tid for rengjøring og vedlikehold som mulig.

 • Spesielle komponenter Vi produserer flere av våre egne underkomponenter selv, så vi kan tilby deg en høyere kvalitet til en fornuftig pris.

 • Garantert reservedeler Vi har et stort reservedelslager, der de flestedeler kan sendes fra dag til dag.

 • Kompakt laminat Alle våre bordplater er kompakt laminat og ikke laminerte sponplater. Dette gjør at de tåler vann og fuktighet. (Spesielt fordelaktig med kjøkkenets benkeplate)

 • Berøringsfri armatur Mulighet for å velge berøringsfrie armaturer, OG toalettflush. (i disse Covid-19 tider)

Kontakt oss for skreddersydde løsninger

Er du interessert i våre brakker eller har spørsmål om våre tjenester? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss