Trygg kameraovervåkning

Mannskapsbrakker med 360 graders kameraovervåkning  

Be om pristilbud

Sikkerhet og overvåkning for alle bruksområder

Hold områdene dine sikre og velovervåket med vårt brede utvalg av kameraovervåkningstjenester og kameratårn spesielt designet for byggeplasser, anleggsområder, og festival/events.

Hvorfor velge kameraovervåkning fra BrakkeSpesialisten?

Sikre din byggeplass, anleggsområde, eller festival med førsteklasses kameraovervåkning og kameratårn fra BrakkeSpesialisten.

Ikon - overvåkningskamera

Allsidighet

Våre kameraovervåkningssystemer og kameratårn er ideelle for ulike typer bruksområder – fra byggeplasser og anleggsområder til store offentlige arrangementer som festivaler og events.

Ikon - overvåkningskamera teknologi

Høykvalitets teknologi

Benytt deg av den nyeste overvåkingsteknologien med høy oppløsning, nattsyn, og bevegelsesdeteksjon.

Ikon - piler i forskjellige retninger

Mobilitet

Våre kameratårn er mobile og kan enkelt transporteres og installeres, noe som gir deg fleksibilitet i å flytte sikkerhetstiltakene dine etter behov.

Ikon - overvåkningskamera og mobil

Remote Monitoring

Tilgang til live videofeeds fra hvilken som helst enhet, hvor som helst, for å sikre at du alltid har øye med hva som skjer.

Ikon - skjerm med kamera

Full integrering

Våre kameraovervåkingssystemer kan enkelt integreres med andre sikkerhetssystemer og tjenester vi tilbyr, inkludert brakker og lystårn.

Ikon - skisse

Tilpasset dine behov

Fra enkel overvåkning til avanserte kameratårn med flere kameraer, tilbyr vi skreddersydde løsninger basert på dine spesifikke sikkerhetskrav.

Kontakt oss for skreddersydde løsninger

Er du interessert i våre kameraovervåkningstjenester eller har spørsmål om våre produkter? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss